Nasty problem with offset surfaces

Discussion in 'SolidWorks' started by kellnerp, Apr 11, 2004.

  1. kellnerp

    kellnerp Guest

    I don't quite know how to categorize this one. It has to do with the Offset
    surface property manager, a split feature manager pane and a reference to a
    part with a large imported solid.

    Here is how I get the problem to present itself. I edit feature on an offset
    surface command that is very early in the feature tree. Doing so causes the
    body for the imported solid to become hidden and the second body which is
    after the offset surface to become suppressed. I now split the feature
    manager so I can get at the now hidden solid in order to make it visible.
    In attempting to RMB the solid several bad things happen.
    The entire windows interface locks up. The mouse still moves, but cannot
    select anything. CTRL ALT DEL will bring up the usual dialog. Choosing
    TaskManager, however doesn't function and shutdown doesn't work either.
    This means a hard reset is necessary to get out of the situation. On some
    occasions the attempted RMB on the solid will bring up a menu that extends
    down to the bottom of the screen with a single entry repeated over and over
    again.

    This problem has occured on two different machines, a Dell and an AMD
    system, both with XP Pro. On has a Wildcat and the other an NVidia graphics
    card. It may be file specific, but I was wondering if anyone else has seen
    this kind of lockup?
     
    kellnerp, Apr 11, 2004
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.