Custom Hatch with question marks

Discussion in 'AutoCAD' started by chrismb1, Apr 27, 2020.

  1. chrismb1

    chrismb1

    Joined:
    Apr 27, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I need a custom hatch that will fill an area with question marks. I tried manipulating an existing PAT file created for the number 2, but I can't seem to get it. Does anyone have a PAT that will reflect question marks or see the issue with my code below. Thanks

    *HLETT2E0 MOD3,
    -90,54,54,0,100,1,-99
    123.6900711,54,54,83.2050323,-55.4700203,3.6055512,-356.949585
    123.6900711,154,54,83.2050323,-55.4700203,3.6055512,-356.949585
    180,52,57,0,100,3,-97
    225,49,57,-70.7106705,-70.7106857,2.8284271,-138.592926
    90,50,45.595,0,100,3,-97
    90,50,105,0,100,1,-97
    243.434967,54,53,-89.4427338,-44.7213364,2.236068,-221.3707275
    218.6598053,105.5,93,-62.4695015,-78.08688354,4,-633.9093018
    218.6598053,205.5,93,-62.4695015,-78.08688354,4,-633.9093018
    218.6598053,305.5,93,-62.4695015,-78.08688354,4,-633.9093018
    218.6598053,405.5,93,-62.4695015,-78.08688354,4,-633.9093018
    218.6598053,505.5,93,-62.4695015,-78.08688354,4,-633.9093018
     
    chrismb1, Apr 27, 2020
    #1
    1. Advertisements

  2. chrismb1

    ms365

    Joined:
    Apr 26, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Try using: Hatch Maker
     
    ms365, Apr 27, 2020
    #2
    1. Advertisements

  3. chrismb1

    chrismb1

    Joined:
    Apr 27, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Unfortunately, I only have LT
     
    chrismb1, Apr 27, 2020
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.